PERFORMISTANBUL ARTIK YOUTUBE’DA

PERFORMISTANBUL ARTIK YOUTUBE’DA VE İLK CANLI KAMERA PERFORMANSI 24 AĞUSTOS’TA YAYINDA. 



Performans sanatçılarını bir araya getiren ve projelerle buluşturan Performistanbul artık YouTube’dan da takip edilebilecek. Sanatseverler YouTube kanalından Performistanbul sanatçılarının gerçekleştirdiği performansların videolarına, performans belgesellerine, röportajlara ulaşabilecekler ve aynı zamanda, sadece YouTube’dan yayınlanacak canlı kamera performanslarını izleyebilecekler. Kurulduğu ilk günden beri performans sanatını daha fazla izleyiciyle buluşturmayı amaçlayan Performistanbul, YouTube kanalıyla farklı kitlelere ulaşmaya devam edecek. Yeni canlı kamera performansları, geçmiş performanslar ve farklı içerikleri deneyimlemek için Performistanbul YouTube kanalını takipte kalın. 

Selin Kocagöncü’den canlı kamera performansı: “Gülümse” Performistanbul YouTube kanalından yayınlanacak ilk canlı kamera performansı “Gülümse”, performans sanatçısı Selin Kocagöncü tarafından 24 Ağustos Perşembe günü saat 19.00-20.00 arasında gerçekleştirilecek. Fotoğraf için poz vermekte hep zorlanmış olan sanatçı, bu performansında, hayatının geri kalanı boyunca kullanacağı samimi bir gülümseme geliştirmeyi amaçlıyor. 

Poz vermenin zorluğunun temelinde yatan feminist örtüşmezlikler ve hakikilik sorunlarını aşmaya odaklanan performansta Kocagöncü, yarattığı imgeyi gözlemlemek yerine o anki öznel deneyimine odaklanarak pozunu değerlendiriyor. “Gülümse”, bu bir saatlik hareketli imge aracılığıyla, kişi ile fotografik imgesi arasında oluşan ilişkiyi seyirciye sunuyor.

 Performistanbul | Canlı kamera performansı Sanatçı: Selin Kocagöncü 
Canlı kamera performans: “Gülümse” 2017 
Tarih: 24 Ağustos 2017, 19.00-20.00 
Yer: Performistanbul Youtube kanalı

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Dekorasyon Tavsiyeleri No:5 Duvarlara tablo yerine alternatifler - Tabaklar

SANATLA DOLU BİR YAŞAM : LALE BELKIS

Aslında Özgürsün

About Augmented Reality Exhibition "Hamam"

DÜNYA SANAT GÜNÜ İZMİR'19

OMM Açılıyor!

Başka Dünya